Home
Over ons
Labradoodle ?
Procedure puppies
Teefjes
Roxy
Lotje
Kleine Fay
Bella Donna
Keetje
Lizzy
Reuen
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
Reunie 2016
Inschrijfformulier
Aanvraag fokpup

 

Rivermist Red Angel  

Het was wel spannend hoor! Begin mei 2010 wisten we al dat we een rood meisje zouden krijgen. Op 26 mei werd ze met haar twee zusjes geboren. Wij hadden de eerste keuze en als de gezondheidsuitslagen niet goed zouden zijn dan was er een reserve meisje. Vanaf de leeftijd van 2 weken was dit meisje mijn voorkeur. En dat werd ze steeds meer! Gelukkig had ze ook de beste te wensen gezondheidsuitslagen, dus toen wij dat wisten mocht ze naar Nederland komen. Eind oktober heb ik haar opgehaald, wel kleiner dan ik verwacht had, maar wat wil je, ze is een miniatuur! Ayla (iets ouder) en Jade en Ginger (veel jonger) zijn stukken groter dan haar, maar deze kleine Red Angel heeft wel lef, ze is voor de anderen echt niet bang. Maar passend bij haar maat heeft ze ook een heel klein hartje: ze is superlief en kan heerlijk knuffelen!!!

Hieronder staat Ayla voor de bank en ligt Angel op de bank.

15 maart 2012

Kleine meisjes worden groot, maar dit meisje van 10 maanden blijft een echt kleintje! Dat maakt haar ook erg schattig. Ik was bang toen ik dit meisje de naam Angel gaf, dat die fout was, maar naar mensen toe is ze echt een engeltje. Tussen de doodles laat ze zich niet op d'r kop zitten en dan zou ze af en toe misschien beter Red Devil kunnen heten! Met Cassie, Ayla en Mischa is ze goede vrienden. Bij de grotere doodles heeft Angel het Motto: wie klein is, moet snel (en fel) zijn!

 

16 november 2012

Angel heeft haar eerste nestje gekregen. Het zijn maar liefst 9 pups, 6 meisjes en 3 jongens. We zullen er zeker zelf (minstens) eentje gaan houden!

3 december 2012

Het lijkt erop dat we deze twee meisjes gaan houden. Die met het witte vlekje is wel zo goed als zeker en bij het andere meisje gaan we nog even kijken of zij ook mag blijven.

12 janauri 2013

De laatste kans om foto's van alle pups te nemen. Hieronder het 8-tal met hun namen:

Mischa's Doodles Balou, creme reutje

Mischa's Doodles Cody, rood reutje

Mischa's Doodles Bo, gouden (abrikoos) teefje

Mischa's Doodles Bisou, creme teefje

Mischa's Doodles Joy, rode teefje met witte vlekken

Mischa's Doodles Nalah, rode teefje

Mischa's Doodles Pumpkin Soup, rode teefje met witte vlekken

Mischa's Doodles Sweet Summer, rode teefje

14 januari 2013

Het zijn inderdaad deze meisjes geworden en we noemen ze Mischa's Doodles Sweet Summer, ofwel Summer (de rode teef) en Mischa's Doodles Pumpkin Soup, ofwel Pumpkin (met het witte vlekje).

Omdat Cal hun vader is en wij dus een andere reu moesten hebben voor zijn nakomelingen is op 12 januari 2012 de mooie en lieve rode miniatuur reu Sunvalley's Winter Dream, ofwel Winter bij ons komen wonen.

 

Mischa's Doodles