Home
Over ons
Labradoodle ?
Puppies !
Teefjes
Reuen
Met pensioen
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
Gastenboek

Hoe kunt u een pup reserveren?

We werken met een wachtlijst per nest (zie hieronder). Op deze pagina staat aangegeven welke nestjes we verwachten en of er een mogelijkheid is tot reserveren. 

We rekenen de dag dat de pups geboren worden meestal uit door 63 dagen na de dekking te tellen, maar als er een groot nest geboren wordt zal een teef vaak eerder bevallen en met maar 1 pupje kan de draagtijd langer worden. We vermelden op deze pagina de uitgetelde geboortedatum. De wachtlijst gaat gebruikelijk open op 3 dagen na de echte geboortedatum. Dit doen we omdat we eerst zeker willen zijn of de pups ook levensvatbaar zijn. 

De pupjes die bij ons het nest verlaten moeten volgens ons contract gecastreerd / gesteriliseerd worden voor de leeftijd van 1 jaar. Hierin staan ook de overige eisen vermeld die ook op de site van de ALAEU (artikel 23) staan.

Als de pups het nest verlaten dan zijn ze nagekeken door de dierenarts, ingeent en 2-wekelijks ontwormd. De pups gaan weg met een koopovereenkomst, en een Europees paspoort, microchip met registratie bij Petbase, registratie bij de ALVN en ALAEU met een afstammingsbewijs en een uitgebreid puppypakket met speeltjes uit het nest.

Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om de pupjes zo vroeg en goed mogelijk te socialiseren en beginnen wij met de eerste zindelijkheidstraining.

Voor de komende periode zijn de volgende nestjes gepland:

 

 


Diva x Winter                         Mini/kleine medium (63 dagen op 14 okt.)

                                             Rood en abrikoos

We hebben nog geen reserveringen voor dit nestje aangenomen.

De wachtlijst gaat open als de pups geboren zijn. Dit zal rond 14 oktober zijn.


Ginger x Winter                      Medium (63 dagen op 17 oktober)

                                             Rood en abrikoos

Er staan al enkele gezinnen vanuit de oude wachtlijst-procedure op de wachtlijst voor een pup van Ginger en Winter.

De wachtlijst gaat alleen open na de geboorte van de pups indien er meer pups geboren worden. Dit zal rond 17 oktober zijn.


We vermelden op deze pagina de uitgetelde geboortedatum. De wachtlijst gaat gebruikelijk open op 3 dagen na de echte geboortedatum. Dit doen we omdat we eerst zeker willen zijn of de pups levensvatbaar zijn.                                      

 

 

Hoogbroekstraat 11, 6659 KN te Wamel