Home
Over ons
Labradoodle ?
Puppies !
Teefjes
Reuen
Met pensioen
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
Contact
Gastenboek

Hoe kunt u een pup reserveren?

Vanwege de grote belangstelling voor pups zullen we een algemene wachtlijst gaan openen, waarvoor wij vanaf heden inschrijfgeld van 100 euro gaan vragen. Dit in verband met onze negatieve ervaringen met een vrijblijvende inschrijving. Door dit inschrijfgeld te betalen krijgt u recht op het kopen van een pup bij Mischa's Doodles, de termijn is daarbij afhankelijk van de beschikbaarheid en uw voorkeur voor kleur of maat. Wij willen wel enigszins rekening houden met een voorkeur voor geslacht of vacht, maar voor ons is dit echt van minder belang dan de klik met de pups en alle gezinnen die voor het nest in aanmerking komen. We proberen daarbij samen met de gezinnen zoveel mogelijk de juiste matches te kiezen.

Het eerste bezoek zal zijn op de leeftijd van ca. 4 weken. Bij een tweede bezoek, als de pups 6 weken zijn wordt er gekozen. U mag zelf een voorkeur aangeven, maar wij zullen de uiteindelijke beslissing nemen. Hierbij kijken wij vooral naar de klik van de pup met het gezin of, indien van toepassing, de klik met degene waarvoor de pup een meer belangrijke (hulp)rol zal spelen.  

De pupjes die bij ons het nest verlaten moeten volgens ons contract gecastreerd / gesteriliseerd worden voor de leeftijd van 1 jaar. Hierin staan ook de overige eisen vermeld die ook op de site van de ALAEU (artikel 23) staan.

Als de pups het nest verlaten dan zijn ze nagekeken door de dierenarts, ingeent en 2-wekelijks ontwormd. De pups gaan weg met een koopovereenkomst, en een Europees paspoort, microchip met registratie bij Petbase, registratie bij de ALVN en ALAEU met een afstammingsbewijs en een uitgebreid puppypakket met speeltjes uit het nest.

Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om de pupjes zo vroeg en goed mogelijk te socialiseren en beginnen wij met de eerste zindelijkheidstraining.

Voor de komende periode zijn de volgende nestjes gepland:

 

Indien u wilt reserveren kunt u het contact-formulier invullen. Wij sturen u dan een aanvraagformulier toe, waarin u iets meer over uzelf en uw wensen kunt vertellen.  

Als onderstaand wordt aangegeven dat de wachtlijst vol is, dan is dat op basis van aantal reserveringen/6 voor een medium en aantal reserveringen/5 voor een mini. Als er geen of minder pups geboren worden, dan schuiven de reserveringen door naar een volgend nestje, als de mensen die voor het nestje in aanmerking komen ervoor kiezen te wachten of als er meer dan 5 mini's of 6 mediums geboren worden, zullen de eerstvolgenden op de lijst voor een mini of een medium benaderd worden. In het algemeen is de lijst voor een mini langer dan een medium, dat je hieronder ook terug ziet in de reserveringen.

Op dit moment is de wachtlijst alleen geopend voor een medium pup.


 

Begin tot half 2016:

Pumpkin x Winter (verwacht begin maart, wachtlijst vol, rood)

Shasta x Cal (verwacht half maart, wachtlijst vol, mini, kleine medium, diverse kleuren)

Summer x Winter (verwacht half maart, wachtlijst vol, miniatuur, rood)

Faya x Winter (verwacht half maart,  wachtlijst vol, medium, rood en zwart)

Angel x Cal (wachtlijst vol, mini, kleuren caramel, abrikoos, rood)

Jade x Winter (wachtlijst vol, medium, cream tot rood)

Mascha x Winter (medium, zwart en abrikoos/rood)

 

Tweede helft 2016:

Scarlett x Chico ?? (medium, rood)

 


 

 

 

 

Hoogbroekstraat 11, 6659 KN te Wamel